Ιστορία


Ιστορία της Νεολαίας

1996 – 2000

Η πρώτη Επιτροπή Νεολαίας της ΟΜ.Κ.Ε. ιδρύθηκε το 1996 και σε αυτό το χρονικό διάστημα διοργάνωσε διάφορες δράσεις και δραστηριότητες, όπως το Ελεύθερο Κάμπινγκ, έχοντας παράλληλα και συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις Νεολαίας Κωφών.

Πρόεδρος: Γιώργος Πρόμπονας
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Δαγρές
Γραμματέας: Ιωάννης Γιάλλουρος
Σύμβουλοι: Θεόδωρος Ντέλλης, Γιώργος Γκιντίκας
Mε μερικές ανασυνθέσεις: Γιώργος Μαρωπάκης, Λευτέρης Μηνάς, Τάκης Μέλλιος, Αρτεμησία Παντελάκη

2001 – 2006

Όλο αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθώς η Επιτροπή Νεολαίας της ΟΜ.Κ.Ε. έκανε παύση της λειτουργίας της.

2006 – 2008

Το 2006 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση Νεολαίας Κωφών όπου συγκεντρώθηκαν νεαροί Κωφοί από όλη την Ελλάδα όπου εκλέχτηκε νέα Επιτροπή λειτουργώντας έως το 2008. Σε αυτό το διάστημα τέθηκαν οι βάσεις για την ομαλή της λειτουργιά, διοργανώθηκαν εκδρομές, ομιλίες και διάφορες ακόμα δράσεις.

Πρόεδρος: Γαρυφαλλία Σπύρου
Αντιπρόεδρος: Άννα Γαιτανή
Γραμματέας: Ευανθία Πλαχούρα
Ταμίας: Θεοδώρα Μοιρασγέντη
Σύμβουλοι: Παναγιώτης Κατσιπίδης, Γιάννης Ζυμβραγουδάκης

2008 – 2010

Με το πέρας της θητείας, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέας Επιτροπής Νεολαίας η οποία διοργάνωσε διάφορες δράσεις όπως είναι η Καλλιτεχνική Έκθεση Κωφών, το Πανελλήνιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών, ομιλίες αλλά και συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Διοργανώσεις Νεολαίας Κωφών.

Πρόεδρος: Αλεξάνδρα Κωτσάκη
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κολπονδίνος
Γραμματέας: Όλγα Δαλέκου
Ταμίας: Θεοφανή Κολτσακίδου
Σύμβουλος: Θεοδώρα Μοιρασγεντή

2010 – 2011

Πραγματοποιήθηκε Γενικό Συμβούλιο για τον ετήσιο απολογισμό οικονομικών και δραστηριοτήτων. Επίσης, οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω μη επαρκών υποψηφίων, πήρε παράταση για το επόμενο έτος με νέες προσθήκες δυο μελών μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας. Πραγματοποιήθηκαν Ομιλίες, Σεμινάρια, Συναυλία στην Νοηματική Γλωσσά καθώς και συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια γεγονότα.

Πρόεδρος: Αλεξάνδρα Κωτσάκη
Αντιπρόεδρος: Χρυσάνθη Περπερίδου
Γραμματέας: Όλγα Δαλέκου
Ταμίας: Αδαμαντία Κανάγια
Σύμβουλος: Γιώργος Κολπονδίνος