Ημερίδα για τη διαδικτυακή πύλη prosvasi-amea.gov.gr στην Αθήνα


Σε ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της Διαδικτυακής Πύλης www.prosvasi-amea.gov.gr του Έργου: Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου (ΣΥ.Σ.Π.Ε.Α.Π.). του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) καλεί η Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 23 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) και ώρα 10.30 το πρωί.
Η ημερίδα θα καλύπτεται από διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Χαιρετισμό θα απευθύνει στην έναρξη ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ενώ θα μιλήσουν η πρόεδρος του ΕΚΚΑ Παναγιώτα Ιακωβίδου και ο Ερωτόκριτος Κυριακού – Μηχανικός Πληροφορικής.
Το πρόγραμμα της ημερίδας:
10:30 – 11:00 Προσέλευση – Εγγραφές

11:00 – 11:30 Χαιρετισμός της Ημερίδας από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ιωάννη Βαρδακαστάνη

11:30 – 12:15 Παρουσίαση Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) – Οι κοινωνικές διαστάσεις και η ωφελιμότητα του Έργου ΣΥΣΠΕΑΠ για τα Άτομα με Αναπηρία, Παναγιώτα Ιακωβίδου – Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.)

12:15 – 12:45 Διάλλειμα – Καφές

12:45 – 13:30 Παρουσίαση της Διαδικτυακής Πύλης www.prosvasi-amea.gov.gr του Έργου: «Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου», Ερωτόκριτος Κυριακού – Μηχανικός Πληροφορικής της Αναδόχου Εταιρείας του Έργου ΣΥΣΠΕΑΠ, Real Consulting Integration & Operation S.A

Μεταβιβάσιμα αρχεία: