Πρόγραμμα Vodafone World of Difference 2015-2016

16. Σεπτέμβριος, 2015 Ανακοινώσεις

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, και φέτος το πρόγραμμα Vodafone World of Difference δίνει τη δυνατότητα σε 10 άτομα να εργαστούν συμβάλλοντας στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν 10 υποψήφιοι που θα εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό, με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών της κοινωνίας. Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου, που θα επιλεγεί μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ομίλου Vodafone, που υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο 2010 και έχει μέχρι σήμερα στηρίξει 34 νικητές, που εργάστηκαν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Καλούμε όλους όσοι θέλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά και να είναι υποψήφιοι για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, ως εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.vodafone.gr/worldofdifference όπου βρίσκονται όλες οι σχετικές πληροφορίες και η ηλεκτρονική αίτηση.

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 11η Οκτωβρίου 2015 (έως και τα μεσάνυχτα).