7ο Παγκόσμιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών στο Παρίσι


7ο Παγκόσμιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών 14 – 20 Ιουλίου 2019, Παρίσι


Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο 7ο Παγκόσμιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών – 7th WFDYS Youth Camp

“Ξεκλείδωσε” έναν νέο κόσμο, έναν κόσμο με δικαίωμα στη Νοηματική Γλώσσα – Unlock a new world with Sign Language Rights

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Νεολαίας Κωφών (WFDYS), σε συνεργασία με την Ένωση Νεολαίας Κωφών Γαλλίας (JSF), πραγματοποιούν ένα 7ήμερο εκπαιδευτικό κάμπινγκ στο CREPS d’Île-de-France Colette Besson, κοντά στο Παρίσι, από τις 14 έως τις 20 Ιουλίου 2019.

Στόχος του κάμπινγκ είναι η πλήρης ένταξη των κωφών νέων στην κοινωνία, η προώθηση της ισότητας και του σεβασμού, η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και η ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, θεματικά εργαστήρια, εργασίες σε ομάδες, περιηγήσεις κ.λπ.

Αναζητούμε 2 άτομα (1 άνδρας – 1 γυναίκα):

  • ηλικίας 18 – 30 ετών
  • ενεργά μέλη σε Σωματείο Κωφών – Βαρηκόων
  • με ενεργή δράση σε θέματα Νεολαίας
  • γνώση διεθνούς νοηματικής γλώσσας (προαιρετική)
  • γνώση αγγλικής γλώσσας (προαιρετική)

Τα έξοδα συμμετοχής των δύο (2) εκπροσώπων θα καλυφθούν από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, ενώ τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια) βαρύνουν τους ίδιους τους εκπροσώπους.

Οι ενδιαφερόμενοι Κωφοί-Βαρήκοοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν με e-mail στη διεύθυνση hfd@otenet.gr, επισυνάπτοντας αντίγραφο ταυτότητας / διαβατηρίου.

Προθεσμία υποβολής: Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων, οι επιλεχθέντες θα λάβουν ενημέρωση για συνέντευξη με την υπεύθυνη Νεολαίας.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!

Πληροφορίες: http://www.wfdyscamp2019.org/