5η Γιορτή Προστασίας του Πολίτη, με διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ. – 24-28/05/2018, Β’ Πλαζ Βούλας

 


Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την πραγματοποίηση της 5ης Γιορτής Προστασίας του Πολίτη που διοργανώνουν, με τίτλο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Β’ Πλαζ Βούλας στις 24 – 28 Μαΐου και με την ενεργό συμμετοχή περισσότερων των ενενήντα (90) Φορέων και Εθελοντικών Οργανώσεων.

Στόχος της διοργανώσεως είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και κατάρτιση των πολιτών όλων των ηλικιών σε βασικές οδηγίες αυτοπροστασίας έναντι φυσικών, τεχνολογικών ή άλλων καταστροφών, η προβολή της συνεισφοράς των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας καθώς και η ανάπτυξη του πνεύματος της εθελοντικής συνείδησης στον τομέα των καταστροφών με βασικό σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του περιβάλλοντος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη καθ’ όλη τη διάρκεια του 5νθήμερου.

Συνημμένα, θα βρείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των δράσεων του 5νθήμερου όπου μπορείτε να δείτε σε ποιες δράσεις  θα υπάρχει διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.