ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ “ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ” – 16/03/2018 με παράλληλη διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ.

5. Μάρτιος, 2018 Εκδηλώσεις

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ
“ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ”
του Εντουάρντο Ντε Φίλιππο

με παράλληλη Διερμηνεία στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 21:00 στο Θέατρο ¨ΔΙΑΝΑ¨ Ιπποκράτους 7 (πλησίον μετρό Πανεπιστήμιο).

Η Ελένη Ράντου συναντιέται δύο χρόνια μετά την παράσταση του Εθνικού με την εμβληματική ηρωίδα του Εντουάρντο ντε Φίλιππο και αναμετριέται ξανά με έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας της.
Με φόντο το υπέροχο σκηνικό του Μανόλη Παντελιδάκη και τα εξαιρετικά κοστούμια της Ντένυς Βαχλιώτη η Φιλουμένα της Ελένης Ράντου θα μας ταξιδέψει στα σοκάκια της Νάπολης για να μας αφηγηθεί την υπέροχη ιστορία μιας γυναίκας που από πόρνη μετατρέπεται σε σύμβολο μητρότητας.
Μια ιστορία κοινωνικού αποκλεισμού και γενναίας αντιμετώπισης της Αδικίας Μια κωμωδία Απάτης του Νότου Άλλη μια ιστορία ανθρώπινης περιπέτειας στο θέατρο Διάνα

Η απόδοση- διασκευή είναι της Ελενης Ράντου και η σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, που μας χάρισε μια από τις καλύτερες σκηνοθεσίες του στο αγαπημένο έργο του Ντε Φιλιππο και με έναν ολοκαίνουριο θίασο 13 ηθοποιών.
Στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο ο Γιάννης Βούρος.
Ενώ στους ρόλους της Ροζαλία Σολιμέντο και του Αλφρέντο Αμορόζο, η Βίλμα Τσακίρη και ο Τάσος Γιαννόπουλος. Ντιάνα η Κατερίνα Γερονικολού.
Τη διανομή ολοκληρώνουν οι Ντίνα Αβαγιάνου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Νίκος Σταυρακούδης, Μαρσέλα Λένα, Νεκτάριος Φαρμάκης, Παναγιώτης
Καρμάτης, Αλεβιζάκης Γιώργος και Αναστασία Σιωπίδου.
Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, Αντώνης Χριστοφόρου.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΤΗΛ 210 36 26 596
ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΟ EMAIL
theaterdiana@cosmotemail.gr
Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ