ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΦΟΝΙΑΣ» 21/5 με διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ.


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ» ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/5 στις 21.30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ και ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΦΟΝΙΑΣ» του Μ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ , ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Κ.ΚΑΡΑΛΗ .

**Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Αρχές δεκαετίας του ’80. Μια μέρα με βροχή σε ένα μικροαστικό σπίτι, τέσσερις ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με το ένοχο παρελθόν τους κρυμμένοι πίσω από μάσκες και ταυτότητες σε ένα παιχνίδι ρόλων και ευθυνών. Ο Σάββας μετά την αποφυλάκισή του επισκέπτεται, μαζί με τον πρώην συγκρατούμενό του Ταρζάν, το σπίτι της αδελφής του Μαρίας και του γαμπρού του Γιάννη. Θύτες και θύματα μικρών ενδοοικογενειακών τραγωδιών που στιγματίζουν, συνειδητά ή υποσυνείδητα, τις ανθρώπινες ζωές τους, οι ήρωες του «Φονιά» παλεύουν να υπάρξουν, με όποιο κόστος, μέσα στην κοινωνική, πολιτική και ηθική διαφθορά και τη σήψη ενός κόσμου γεμάτου αβεβαιότητες. Ζώντας εντός και εκτός των τειχών, μέσα στη σιωπή της ενοχής, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, βλέπει την αλήθεια να ορθώνεται σα φάντασμα έτοιμο να τον κατασπαράξει ή να τον αφήσει εκτεθειμένο να βασανίζεται χωρίς κάθαρση στην μάταιη ύπαρξή του.

Παίζουν οι ηθοποιοί
– Κωνσταντά Μαρία
– Μαυράκης Νίκος
– Παπακώστας Λευτέρης
– Ρόκκος Βαγγέλης