Ξενάγηση της ΟΜ.Κ.Ε. στο e-branch της Τράπεζας Πειραιώς

20. Απρίλιος, 2018 Ανακοινώσεις, Βίντεο

 


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-branch της Τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελόκηπους (Λεωφ. Αλεξάνδρας 227 & Λεωφ. Κηφισίας) ξεναγήθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σίμψη, τον Ταμία Α΄ Αντώνη Βισκαδουράκη και τον Σύμβουλο του Γενικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Δαγρέ. Στην ξενάγηση συμμετείχαν και αντιπροσωπείες της Ε.Σ.Α.μεΑ., της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων.

Από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς παρευρέθηκαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρ. Μεγάλου, ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής κ. Β. Κουτεντάκης, ο κ. Στ. Μυτιληναίος Γενικός Διευθυντής Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Δικτύου Αττικής κ. Μ. Πουλάκης.

Στα e-branch της Τράπεζας Πειραιώς παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες για την τραπεζική εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία.

Ειδικά για τους πελάτες με προβλήματα ακοής, παρέχονται οι κάτωθι υπηρεσίες:
– Συναλλαγές ταμείου με εκπαιδευμένους στη νοηματική γλώσσα ταμίες.
– Οθόνη αφής με διαδραστικό χάρτη για πληροφόρηση σχετικά με τις προσφερόμενες στο e-branch συναλλαγές και τα διαθέσιμα μηχανήματα.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΟΜ.Κ.Ε. εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για την άριστη συνεργασία μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και ΟΜ.Κ.Ε. και την υλοποίηση ενός διαχρονικά πάγιου αιτήματος για τις τραπεζικές συναλλαγές των κωφών-βαρήκοων ατόμων.


Ετικέτες: