Θεατρική Παράσταση INTERVIEW με καθολική προσβασιμότητα

27. Απρίλιος, 2017 Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Η Liminal παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση INTERVIEW της ομάδας “Εμείς”, την Πέμπτη, 4 Μαΐου στις 21:00, στον Πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά στο Νέο Κόσμο.
Η παράσταση είναι προσβάσιμη για όλους. Είσοδος Ελεύθερη.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τους συντελεστές.INTERVIEW
Μια κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της Θεατρικής Ομάδας “Εμείς”.
Μία συνέντευξη για δουλειά, τέσσερις υποψήφιοι και μία φωνή. Η διαδικασία ξεκινά τυπικά, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Οι υποψήφιοι χαλαρώνουν και αφήνουν τις αδυναμίες τους να φανερωθούν. Η φωνή αρχίζει να κάνει παράλογες ερωτήσεις και να τους υποβάλει σε εξευτελιστικές δοκιμασίες που οδηγούν σε μία διαδικασία κωμικοτραγικού παραλογισμού.

Το κείμενο του Interview δημιουργήθηκε συλλογικά από τα μέλη της ομάδας κατά την διάρκεια των προβών το 2013. Από τότε έχει παρουσιαστεί περισσότερες από 230 φορές, σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την παράσταση σε θεατρικές αίθουσες, κέντρα κράτησης, κέντρα αποτοξίνωσης και εκθεσιακούς χώρους. Το έργο απέσπασε τιμητική διάκριση από τον όμιλο για την “Unesco Πειραιώς και Νήσων” και ανέβηκε από τοπικούς θιάσους στην Καλαμάτα και τη Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Θάνος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρίστος Παπαμιχαήλ
Ηθοποιοί: Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Σωτήρης Δούβρης, Βασίλης Τουρκομένης, Χρίστος Παπαμιχαήλ, Χρήστος Θάνος.

Liminal Πρόσβαση
Ακουστική περιγραφή για τυφλούς ή θεατές με μειωμένη όραση. Διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα και Υπέρτιτλοι SDH στην Ελληνική γλώσσα για Κωφούς ή βαρήκοους θεατές. Υπέρτιτλοι στην Αγγλική γλώσσα για Αγγλόφωνους θεατές.
Έντυπο υλικό για όλους.

Διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ.: Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, Γιώργος Στάθης, Κώστας Χριστοδουλάκος.
Ακουστική περιγραφή: Σενάριο – Ευαγγελία Λιάκου. Εκφώνηση – Γιώργος Φραντζεσκάκης.
Υπέρτιτλοι – Μετάφραση: The Language Project.

Τοποθεσία: Πολυχώρος Άννα και Μαρία Καλουτά, Τιμοκρέοντος 6 Α, Νέος Κόσμος. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία. Η προσωρινή εγκατάσταση υγιεινής είναι μια ευγενική παραχώρηση της εταιρίας GEON.WC.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Για την βέλτιστη δυνατή εμπειρία των θεατών παρακαλούμε να αναφέρετε εάν είστε χρήστης κάποιας υπηρεσίας προσβασιμότητας.
Στο www.liminal.eu | Τηλέφωνο / SMS: 6949637537
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: reservations.liminal@gmail.com

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το πρόγραμμα: START-Create Cultural Change.
Οπτικοακουστικός εξοπλισμός: CONEQ Hellas.