Πρόγραμμα Vodafone World of Difference

8. Οκτώβριος, 2014 Ανακοινώσεις

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference, που υλοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα σε 10 άτομα να εργαστούν συμβάλλοντας στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών.
Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν 10 υποψήφιοι που θα εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό, με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών της κοινωνίας. Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί μέσα από το σχετικό διαγωνισμό.
Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσω των Κοινωφελών Ιδρυμάτων της Vodafone σε 19 χώρες, έχοντας δώσει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα σε περισσότερους από 3.025 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο 2010 και έχει μέχρι σήμερα στηρίξει 24 νικητές, που εργάστηκαν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.
Καλούμε όλους όσους θέλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά και να είναι υποψήφιοι για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, ως εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.vodafone.gr/worldofdifference

Εκεί θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση. Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 12η Οκτωβρίου 2014.