Πρόγραμμα Vodafone World of Difference 2016

3. Οκτώβριος, 2016 Ανακοινώσεις

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, το πρόγραμμα Vodafone World of Difference δίνει τη δυνατότητα σε 10 νέους να εργαστούν συμβάλλοντας στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν 10 υποψήφιοι που θα εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό, με σκοπό την κάλυψη καίριων αναγκών της κοινωνίας. Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου, που θα επιλεγεί μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό.

Το Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ομίλου Vodafone, που υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο 2010. Έχει μέχρι σήμερα στηρίξει 44 νικητές, που εργάστηκαν σε 41 κοινωφελείς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρος και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Καλούμε όλους όσοι θέλουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά και να είναι υποψήφιοι για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, ως εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.vodafone.gr/worldofdifference όπου βρίσκονται όλες οι σχετικές πληροφορίες και η ηλεκτρονική αίτηση.

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 16η Οκτωβρίου 2016 (έως και τα μεσάνυχτα).