Εξερεύνηση του Διαστήματος, 17/02/2017 στο Ίδρυμα Ευγενίδου με Διερμηνεία στην Ε.Ν.Γ.


Τρεις σημαντικές προσωπικότητες του διαστημικού τομέα επισκέπτονται την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30, το Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο) και συνομιλούν με το κοινό με θέμα:

Εξερεύνηση του Διαστήματος:
Ρομποτικές και Επανδρωμένες Αποστολές

Πρόκειται για τους:
Καθ. Σταμάτη Κριμιζή, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Επικεφαλής Διαστημικών Αποστολών της NASA, Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Ελλάδα/ΗΠΑ.
Luca Parmitano, Αστροναύτη Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), Ιταλία.
Παντελή Πουλάκη, Μηχανικό της αποστολής ExoΜars του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), Ελλάδα.

Οι σπουδαίοι αυτοί επιστήμονες έρχονται στη χώρα μας στo πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης SG[Greece]. Σημειώνεται ότι το SGAC αποτελεί διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Η είσοδος στην εκδήλωση αυτή είναι ελεύθερη. Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από τις 18:00 της ίδιας ημέρας από την Γραμματεία εισόδου του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο) και έως εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 (δύο) δελτία εισόδου.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ οι σκύλοι-συνοδοί ανθρώπων με προβλήματα όρασης είναι ευπρόσδεκτοι.

Για την εκδήλωση αυτή έχει ήδη προβλεφθεί:

– Διερμηνεία από/προς Ελληνικά – Αγγλικά

– Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, ενώ υπάρχει δυνατότητα χειλεανάγνωσης κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο: 6936177143, στο fax: 2109417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: public@eef.edu.gr

Print