Γίνε και εσύ “η φωνή μου, τα χέρια μου” – Εθελοντισμός DeaFestival 2016

20. Ιούλιος, 2016 Ανακοινώσεις

Ο εθελοντισμός είναι ψυχή, είναι φιλοσοφία ζωής, είναι αγάπη, είναι δράση.
Οι εθελοντές αποτελούν σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης με μεγάλη απήχηση, πόσο μάλλον για το DeaFestival Greece 2016 που διοργανώνεται με κύριο στοιχείο την αγάπη για τη Νοηματική Γλώσσα από όλους τους συντελεστές του!
Με δραστηριότητες που καλύπτουν κάθε ηλικία και φάσμα, από αφηγήσεις παραμυθιών στη Νοηματική μέχρι την ομιλία του ευρωβουλευτή κου Adam Kosa, μέχρι τις θεατρικές παραστάσεις, το πάρτυ και τις εικαστικές εκθέσεις, το DeaFestival είναι «καταδικασμένο» να αποτελέσει πηγή χαράς για τους συμμετέχοντες.
Οι εθελοντές του DeaFestival Greece 2016 θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Φεστιβάλ, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες που σχετίζονται με την υποδοχή και την καθοδήγηση του κοινού, την υποστήριξη του καλλιτεχνικού προγράμματος και την προώθηση της επικοινωνίας της διοργάνωσης – και όχι μόνο!
Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η αγάπη για την Νοηματική Γλώσσα ,η διάθεση για προσφορά στην υλοποίηση μιας τόσο ουσιώδους διοργάνωση και η χαρά να είσαι μέλος μιας μεγάλης ενθουσιώδους “παρέας”.
Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να ζήσεις από κοντά το DeaFestival Greece 2016 και να βάλεις το δικό σου χρώμα στη διοργάνωση, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση εθελοντή!

Μπορείς να κάνεις τη διαφορά!

Οι αιτήσεις βρίσκονται στο http://deafestival.gr/