2nd KIDOT Festival, 15 -16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης


Μικρά και μεγάλα παιδιά “φοράνε” ξανά τα πελώρια χαμόγελά τους και ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη γιορτή για το παιδί, τον έφηβο, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!

Το KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival έρχεται σε λίγες μέρες  για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη μεταμορφώνοντας το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο σε έναν χώρο γιορτής και προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον πλανήτη KIDOT!

Δράσεις του 2nd  KIDOT Festival
KIDOT Market Προϊόντων και Υπηρεσιών
KIDOT Workshops
KIDOT Talks
Side Events
All Day Events
Food Corner
Lounge & Play Areas


Το 2nd KIDOT Festival φιλοξενεί δραστηριότητες κλειστού τύπου με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, καθώς και δρώμενα ανοιχτά σε ολόκληρο το κοινό του φεστιβάλ.

Η συμμετοχή του κοινού στις δραστηριότητες κλειστού τύπου γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο του φεστιβάλ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScK18wM5wej8nwUm0B-R09Vh5xQvjGTMRUY9NbIVxi80Z_5nA/viewform  και επιλέγοντας την ηλικία του επισκέπτη, μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες δράσεις και να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή στο πιο ολοκληρωμένο φεστιβάλ για ολόκληρη την οικογένεια!

Teaser 2nd KIDOT Festival:
 https://www.youtube.com/watch?v=ama5U2AH6nE