Παρουσίαση βιβλίου με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ΕΝΓ – 28/03/2018


Η ποιητική συλλογή «Λίκνο» αποτελεί μια προσωπική καταβύθιση στην απόγνωση, μια μορφή βίας που μοιάζει να αυτοεπιβάλλεται, μια εμπύρετη καταγραφή του αδιεξόδου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής αναδύεται το συναίσθημα ως μοναδική διέξοδος διαφυγής από την έλλειψη, καθώς και η αποτύπωση μιας προσπάθειας να διασωθεί μια παραιτημένη ύπαρξη, που οδηγείται στην εξουθένωση.

Θα παρουσιάσουν η Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου (διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας) και ο Κωνσταντίνος Κορίδης (υπεύθυνος εκδόσεων Ιωλκός). Θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Νίκος Αξιώτης, Μπρικένα Γκίστο, Τριαντάφυλλος Σιδερίδης και η φιλόλογος Χριστίνα Τσαπρούνη. Θα παίξουν μουσική ο Θοδωρής Τσάτσος (φωνή), ο Δημήτρης Ιλεμόσογλου (κιθαρά) και ο Φίλιππος Τριπικέλης (βιολί) και θα χορέψει ο Έλιο Φοίβος Μπέικο. Θα συμμετάσχουν επίσης ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και η Αθηνά Μουστάκα.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στις 19:00 στο θέατρο Άλφα Ιδέα, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 37, Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα με την ευγενική υποστήριξη του Hand Stories. Είσοδος ελεύθερη.

Επιμέλεια παρουσίασης: Μπρικένα Γκίστο